Bra bok

Halloj


jag läste precis en bra bok nyss.
Den handlade om en tjej som hade dejtat en kille sommaren innan och sedan gjort slut med killen på grund av rädsla efter bara tio veckor. Killen hade typ blivit skit sur och låtsades som att hon inte fanns mer.
Men 4 månader senare tog de kontakt igen via sms och blev hemliga kompisar i smyg, och tjejen blev på nytt kär i killen, men hon behöll sina känslor för sig själv. Men i hennes huvud var han det ändå hon tänkte och snackade om, fast inte med nån utan för sig själv. Men när hon sedan besämde sig för att avslöja sina känslor för honom var det försent. Denne kille hade blivit kär i en annan tjej, en tjej som var så olik henne själv att det var skrämmande.
Medan hon gick och var olycklig för sig själv lärde hon känna en annan kille som var jätte gullig och snäll och han påminde om den andra killen jätte mycket. Dom blev sedan tillsammans....men tjejen upptäckte sedan snart när hon fick ett sms från den andra killen att hennes hjärta fortfarande tillhörde honom och hur hon än gjorde för att hänga av sig sina känslor så funkade det inte...hon började undvika sin pojkvän, och kom med dumma ursäkter till varför dom inte kunde träffas....men hennes pojkvän litade på henne och gick på hennes idiotiska ursäkter....när tjejen senare träffade den andra killen på en fest fick hon ett stygn i magen när hon såg honom tillsammans med den andra tjejen.
Just nu står hon i skälet där hon ska välja att slåss för killen hon e kär i eller fortsätta dejta hennes kille och försöka bli kär i honom istället.
Nu undrar ni väl vem som skrivit boken :)
Hm...vi kan kalla honom mitt öde.
(ja dani det e mig den handlar om :p)
hoppas bara att ödet e med mig...hehe
so long, kramiz Milly

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0